Foto: ©Blue Army

Jan Mulder laat zich horen over het verdere verloop van de competitie

Jan Mulder ziet af nu er geen voetbal is. Samen met Marc Degryse hield hij een videochat voor Het Laatste Nieuws.

Dat de titel voor Club Brugge moet zijn, staat volgens Mulder als een paal boven water. Maar zomaar geven? Daar heb je niks aan volgens de Nederlander. “Wat is dat: ‘kampioen zijn’? Iédereen gunt het Brugge; het zou heel verdiend zijn. Maar het kampioenengevoel is toch helemaal weg – ga je ze nog even op de schouders dragen? Wat heb ik een medelijden met dat Liverpool. Hoelang wachten dié niet op de titel? Vijfentwintig punten voor op Manchester City. Maar er is níks meer aan. Zo zonde.”

“Op een bepaalde manier moeten we iets positiefs kunnen maken van deze ellende”, gaat Mulder verder. “Ik vind dat we de competitie moeten afmaken. Analist Gary Neville zei in Engeland: ‘Desnoods negen wedstrijden in negen dagen.’ Ja! Leve de sensatie. Wedstrijden van tien minuten korter.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws