Tifo voor Francois Sterchele
© Gregory Van Gansen / Photo News

Jacky Mathijssen haalt herinneringen op aan François Sterchele

In een interview met Het Nieuwsblad haalde Jacky Matthijsen herinneringen op aan de tijd met François Sterchele.

“We hadden een prima band bij Club Brugge”, zegt Matthijsen in Het Nieuwsblad over Sterchele. “Maar toen ik hoorde dat hij een Porsche Cayman had aangeschaft, ging ik met hem praten. Ik vond dat geen goed idee. Veel spelers hadden een wat stevigere, grotere wagen, waarin je toch wat beter beschermd zat. Je weet immers nooit wat er allemaal kan gebeuren.”

“Coach, die wagen is een jongensdroom van mij, zei Çois. Ik ga er zes maanden mee rijden en dan doe ik hem weg. Dan koop ik een bompa-auto zoals die van jou. Dat zal me altijd bijblijven. Hij had een unieke persoonlijkheid. Zo charmant. Je kon er niet kwaad op worden.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws