Foto: ©Blue Army

Ivan Leko waarschuwt blauwzwart

Na de misstap van AA Gent staat Club Brugge er heel goed voor met het zicht op de play-offs. Ivan Leko, twee jaar geleden nog kampioen met blauwzwart, waarschuwt voor te veel optimisme.

“Als de voorsprong dusdanig groot is, wil je snel binnenhalen wat je toekomt”, vertelt Leko aan Het Laatste Nieuws. “Wat van jou is. En dat kan voor een omgekeerd effect zorgen. Eén of twee slechte resultaten en alles zag er anders uit.”

“onze play-offs twee jaar geleden bewijzen dat je alleen met de volgende match mag bezig zijn. Niet verder denken, anders kan het snel fout gaan. Doe gewoon normaal. Je moet elke match voorbereiden alsof het een normale competitiematch is. Die grote voorsprong verklaart waarom we dat seizoen maar 12 op 30 gehaald hebben in de play-offs. Dit terwijl we Genk vorig seizoen op de hielen zaten en hen konden opjagen. Toen haalden we 22 punten, veel meer dan in ons kampioenenjaar.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws