Foto: ©Blue Army

Infovergadering over nieuw stadion druk bijgewoond

350 buurtbewoners woonden woensdagavond een eerste infovergadering bij over het nieuwe stadion van Club Brugge.

“Zolang er geen plannen zijn waar het stadion juist zal ingepland worden, weet niemand welke gevolgen het stadion precies zal hebben”, vertelt een buurtbewoner aan Het Laatste Nieuws. “Vooral voor de schaduwinval in de omliggende tuinen is dat van groot belang.”

“Groene parkings, die op niet-wedstrijddagen kunnen gebruikt worden als recreatiegebied”, werd nogmaals duidelijk gemaakt. “Ook wij hebben alle belang bij een vlotte mobiliteit. De gevolgen van de verhoging van de capaciteit van het stadion zijn goed beheersbaar. Door het vertrek van Cercle halveert het aantal wedstrijddagen. De stadionactiviteiten laten zich dus slechts voelen op zo’n 30 dagen per jaar. Dat is 8 procent van de tijd”, probeerden ze de aanwezigen gerust te stellen.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws