Foto: ©Blue Army

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel ‘Black Power’. Teammanager Dévy Rigaux laat zich horen over de sfeer in de kleedkamer.

“Na een overwinning spelen we niet alleen André Hazes voor Ruud Vormer, maar ook muziek waar bijvoorbeeld een Afrikaan zich goed bij voelt. Voor het seizoen vroegen we aan iedereen om zijn favoriete nummer op te geven. Die zetten we allemaal in één iTuneslijst en spelen we in de kleedkamer af op een shuffle. Dat betekent dat de ene keer de pre-match music begint met een Nederlandse schlager, een andere keer met Colombiaanse reggaeton en nog een andere keer met een Afrikaans ritme.”

“Wie zich helemaal op zichzelf wil terugplooien, kan zijn koptelefoon opzetten en heel de tijd naar zijn eigen muziek luisteren. Iedereen krijgt de vrijheid om zich op zijn manier voor te bereiden op de wedstrijd en de ene doet dat iets meer ontspannen dan de andere. Bepaalde Europese jongens willen muziek die echt adrenaline oppompt, terwijl het bij Afrikanen en Zuid-Amerikanen vaak meer pure joie de vivre is.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws