Krepin Diatta - Photonews
Krepin Diatta - Photonews
Foto: ©Photonews

Diatta zit met een probleem

Club Brugge won zaterdagavond de stadsderby van Cercle Brugge met 2-1. Krepin Diatta scoorde, maar blijft wel met een groot probleem zitten: pijn.

“Ik train en speel met pijn omdat ik mezelf verplicht voel”, zegt Diatta in Het Laatste Nieuws. “Ik sta niet graag geblesseerd aan de kant, dat is mijn zwakke punt. Zelfs als ik pijn heb, weet ik dat ik tot versnellingen in staat ben. Dus zeg ik tegen mezelf: ik moet ervoor gaan.”

“Ik schiet vaak zo op training”, zegt Diatta over zijn goal. “Het is niet de eerste keer dat ik op die manier een doelpunt maak. Ik probeer af te wisselen. Soms ga ik naar binnen, soms ga ik langs buiten omdat de mensen altijd denken dat ik naar binnenkom. Het is mijn eerste goal in 2020. Dat doet deugd.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws