Krepin Diatta - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Diatta maakte de topper lekker ouderwets

De topper tussen Racing Genk en Club Brugge werd ook gekleurd door een ouderwets robbertje vechten.

Het incident begon volgens Het Laatste Nieuws toen Dries Wouters een bal uit de handen van Krépin Diatta wou halen. “Ik wou gewoon snel ingooien en ging dus de bal pakken bij Diatta”, deed Wouters zijn relaas bij de krant. “Vervolgens gaf Diatta me een duw. Voor ik het wist stond er opeens een hoop volk rondom ons.”

Lang duurde dat niet, maar Wouters en Diatta kregen allebei geel. “Eerlijk gezegd snap ik dat niet zo goed”, aldus Wouters. “De ref zei dat het door ons begon, maar zelf ben ik van mening dat ik écht niets verkeerds heb gedaan. Die kaart is extra zuur omdat het mijn vijfde van het seizoen is.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws