Foto: ©Blue Army

‘Club Brugge-speler wil weg, buitenlandse clubs lonken’

Loïs Openda wil vertrekken bij Club Brugge, dat laat Het Nieuwsblad weten. Het talent van Blauw-Zwart wil meer speeltijd en hoopt op een transfer komende zomer.

In januari zouden er al enkele buitenlandse clubs geïnformeerd hebben, maar toen besloot Openda nog bij Club Brugge te blijven. Door te weinig speelkansen wil de 20-jarige aanvaller nu toch vertrekken bij Blauw-Zwart.

Openda maakte zijn debuut vorig jaar onder Ivan Leko sn scoorde vier keer in 28 wedstrijden. Dit seizoen scoorde hij één keer in 25 wedstrijden. Het ziet er dus naar uit dat Openda Club Brugge komende zomer zal verlaten.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws