Club Brugge reageert op HLN-artikel over nieuw stadion

Vandaag verscheen in Het Laatste Nieuws een artikel over het nieuwe stadion van Club Brugge. Het clubbestuur is ‘not amused’ met deze berichtgeving en reageert op de website.

“De informatie in het artikel in het Laatste Nieuws van zes maart 2020 over het nieuwe stadion is op zijn minst voorbarig te noemen. Op vandaag is er nog geen architect of bouwconsortium gekozen voor de bouw van het nieuwe stadion. Bijgevolg is er dus ook nog geen enkele keuze gemaakt over hoe het stadion er zal gaan uitzien, noch over de positionering van het stadion op de site.”

“Club werkt in alle rust en openheid verder met de Stad Brugge en de buurt voor een optimale situatie voor alle partijen. Alle officiële en juiste communicatie over het stadiondossier kan men vinden op de website.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws