Foto: ©Blue Army

Clement blikt vooruit op stadsderby

Zaterdagavond staat de derby tegen Cercle Brugge op het programma. Wordt het David tegen Goliath?

“Vorige week heeft Cercle genoeg bewezen tot wat ze in staat zijn”, aldus Clement. “Dit tegen één van de best voetballende ploegen van het land. Ze hebben 12 op 12 en zitten in een positieve flow, maar wij zijn niet met hun situatie bezig. We willen winnen, enkel dat is van tel.”

“Het wordt geen zo’n match zoals in Genk, waar beide ploegen voor de aanval kozen. We zullen opnieuw een muur moeten slopen én tezelfdertijd uitkijken dat we niet op een counter gepakt worden.”

“Het is fantastisch dat we het record qua punten in de reguliere competitie kunnen verbreken, maar ik ben helemaal niet aan het rekenen. We kijken geen twee, vijf of tien matchen verder. Dat zou de grootste val zijn waar we kunnen intrappen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws