Foto: ©Blue Army

Brandon Mechele lyrisch over oefencentrum blauwzwart

Sport/Voetbalmagazine had een uitgebreid gesprek met Brandon Mechele. Precies 100 jaar na de eerste titel kan blauwzwart het kampioenschap pakken.

Mechele laat zich heel positief uit over het nieuwe oefencentrum.

“De grootste verandering dit seizoen is dit nieuwe oefencentrum. Alles is hier top. Het is echt wel super en nodigt uit om te werken. Als je dit vergelijkt met Jan Breydel, dan was dat daar eigenlijk een kleine schande. Alles was er oud, er was te weinig plaats, er hing een muffe geur en in de zomer was het in de kleedkamer en in de fitnessruimte veel te warm omdat er geen ventilatie was. Hier is er bovendien superveel daglicht, terwijl er ginder alleen maar een klein venstertje was om zonlicht binnen te laten.”

“Je zou hier verdwalen in de ene ruimte na de andere. Na de rondleiding van de coach begin dit seizoen wist ik mij niet meer te oriënteren. Voor ons is de fitnesszaal het belangrijkste. Al wat daar aan toestellen staat, is het nieuwste van het nieuwste. Je ziet dat er hier meer jongens gebruik van maken en het ook met meer plezier doen, voor en na de training. Op Jan Breydel zat de fitness bij wijze van spreken al vol als je er met vijf man tegelijk bezig was.”

“Hier is er meer goesting om te werken en er wordt ook langer nagebleven. Om extra te trainen, om samen in de sauna of de jacuzzi te gaan of om te biljarten. Alles is er om optimaal te kunnen recupereren en meteen de focus op de volgende wedstrijd te kunnen leggen. Met ons drukke programma dit seizoen is dat heel belangrijk. Er liggen hier ook twee supervelden, er is een indoorhal en een zwembad. Op Jan Breydel moesten we de tactische meetings doen in het kleine perszaaltje, waar eerst de stoelen gedraaid moesten worden en je allemaal op elkaar zat.”

“Ze blijven hier maar verder professionaliseren en op alle vlakken stappen vooruit zetten. Het enige wat nu nog niet mee evolueerde met al wat ze intussen al realiseerden, is het stadion. Je weet dat het er ook ooit van komt, maar nog altijd niet wanneer precies. Hopelijk maak ik het nog mee, want ik droom ervan om ooit in het nieuwe stadion van Club te spelen. Ik groeide op bij Club, dus voor mij zou dat heel speciaal zijn. Dit oefencentrum is echt het begin van een nieuw tijdperk. Ik maakte nooit iets anders mee dan Jan Breydel en ik moet zeggen: het is fantastisch om elke dag naar hier te komen. Ik werk graag extra en de omstandigheden om dat te doen, zijn hier ideaal.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws