Foto: ©Blue Army

Blauwzwart druk bezig met zomertransfers

De coronacrisis heeft ook zijn voordelen. Club Brugge zit al volop in transfermodus en kan daar meer tijd voor uittrekken dan anders. Philippe Clement verwacht ook dat de prijzenslag anders zal zijn.

“We hebben al meetings gehad met scouts en met Vincent Mannaert”, vertelt coach Philippe Clement. “Ik ben nu veel spelers aan het bekijken die scouts me hebben doorgestuurd. Op dat gebied trachten we nu een voorsprong te nemen, want er is tijd vrijgekomen die je anders niet hebt. We gaan dus beter voorbereid zijn. Maar alles ligt stil. Ik verwacht dat door de coronacrisis de budgetten van de ploegen lager gaan liggen, waardoor er minder grote transfers gaan zijn. Ik verwacht minder beweging dan andere jaren.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws