Foto: ©Blue Army

Blauwzwart is de ploeg van ‘t stad: “Nooit met Cerclefan kunnen trouwen”

De derbykoorts stijgt naar zijn hoogtepunt. Ook de Krant van West-Vlaanderen laat het vuur weer oplaaien over het duel tussen Club en Cercle.

“Club zit bij mij in de genen. Mijn grootvader en vader waren supporters van Blauw-Zwart. Ik zou nooit met een Cerclefan kunnen trouwen. Gelukkig heb ik bij mijn man Yves Roose dezelfde Clubliefde gevonden”, vertelt Adinda Goddyn (57), deeltijds onthaalmedewerker in de school SNT en deeltijds kunstenares in de Krant van West-Vlaanderen.

“Ik kan de derby op Olympia niet bijwonen, ik ben pas geopereerd en ben nog te zwak om naar het stadion te gaan. Enkel tot in café De Optimist in de Langestraat moet lukken voor het bekijken van de match op tv. De waard is een Clubzot en trakteert na elke overwinning! Ik gok op 1-0. Ik hou van de stadsderby en gun Cercle het behoud in eerste klasse A, maar niet ten koste van de landstitel voor Club. Stel je voor dat we geen kampioen worden omdat we geen drie punten halen tegen Groen-Zwart!”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws