Foto: ©Blue Army

Bekerfinale op groot scherm op Brugse Markt

De bekerfinale was in geen tijd uitverkocht voor supporters van blauwzwart. Het Brugse stadsbestuur geeft andere fans de kans om de bekerfinale op zondag 22 maart op groot scherm te volgen op de Brugse Markt.

“De 20.000 tickets voor de Brugse supporters waren in een mum van tijd uitverkocht. Wie geen ticket kon bemachtigen, kan nu in het fandorp op de Brugse Markt terecht om het Brugse elftal te zien strijden voor de beker van België”, zegt Brugs burgemeester Dirk De fauw (CD&V) aan de Krant van West-Vlaanderen. “Club Brugge is Belgisch recordhouder wat het aantal gewonnen bekers betreft. We hopen dat op zondag 22 maart de spreekwoordelijke twaalfde man ook sterk vertegenwoordigd zal zijn op de Markt om hun team naar de twaalfde bekerwinst te schreeuwen”, vult sportschepen Franky Demon (CD&V) aan.

“Op zondag 22 maart wordt de Markt verkeersvrij gemaakt vanaf 12 uur. Op de Burg worden extra fietsparkeerplaatsen voorzien onder de bomen. Aan de supporters wordt gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets te komen en hun fiets daar dan ook te stallen. De politie zal instaan voor het plaatsen van alle noodzakelijke verkeerssignalisatie en zal bijstand verlenen ter hoogte van de omleidingsroutes. “

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws