Foto: ©Blue Army

‘Zulte Waregem moet meer betalen als Vossen tegen Club Brugge speelt’

Jelle Vossen maakte de overstap van Club Brugge naar Zulte Waregem. Zijn deal brengt echter een paar voorwaarden met zich mee. Eerder werd gezegd dat Vossen niet tegen Club Brugge mag spelen in de beker, maar dat lijkt niet helemaal waar.

Nu meldt Het Nieuwsblad dat Zulte Waregem meer moet betalen als Vossen tegen Club Brugge speelt. Dat betekent dat als Essevee Play-Off 1 haalt en Vossen in actie komt tegen Blauw-Zwart de prijs van de aanvaller zal stijgen. In de reguliere competitie komen beide clubs elkaar dit seizoen niet meer tegen. Ook in de beker zou dit van toepassing zijn.

“Het is dankzij Club Brugge dat Jelle Vossen bij ons is”, laat algemeen directeur van Zulte Waregem Eddy Cordier weten. “We hebben een correcte deal afgesloten. En er zijn bepaalde afspraken gemaakt, die we moeten respecteren.” De prijs van Vossen was alvast niet hoog want zijn contract liep op het einde van het seizoen af.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws