Foto: ©Photonews

Was coronavirus de oorzaak voor transferproblemen Diagne?

Mbaye Diagne blijft problemen veroorzaken bij Club Brugge. Nu zou de aanvaller samen met Galatasaray 15 miljoen euro schadeclaim eisen. Het Nieuwsblad suggereert dat Diagne geen transfer versierde door… het coronavirus.

Een overstap naar China behoorde tot één van de opties. De Turke werkgever zou ook al hebben gesproken met Chinese clubs. ‘Volgens bronnen die het dossier hebben gevolgd, werd de afgelopen maanden al stevig onderhandeld met Galatasaray.’

‘Gehoopt werd dat de Chinese markt, waar ze Diagne nog kennen van zijn succesvolle passage bij Tianjin Teda, misschien een oplossing kon bieden. Alleen: midden januari brak het coronavirus uit in China, waardoor die piste wegviel als mogelijke oplossing’, klinkt het.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws