Simon Mignolet - Photonews
Simon Mignolet - Photonews
Foto: ©Peter De Voecht / Photonews

“Waarom zou Belgische topclub niet kunnen wat Ajax Amsterdam kon?”

Sporza-analist Geert De Vlieger liet in Knack zijn licht schijnen op de Europese competitie van blauwzwart.

“Club beleeft hoogtijdagen en Manchester United heeft in de Premier League maar de helft van de punten van leider Liverpool. Je mag de hoop koesteren dat de Belgen die grotere teams uitschakelen, al zou ik er niet op wedden.”

“Ajax bereikte vorig jaar de halve finale van de Champions League. Waarom zou een Belgische topclub niet kunnen wat een Nederlands team kan? Ajax beschikte vorig seizoen over een uitzonderlijke lichting, die nu voor het grootste deel vertrokken is.”

“Ajax kan aanbiedingen van de grootste clubs afwijzen, zelfs als er 50 miljoen op tafel komt. Daar zitten de Belgen nog ver van af, al werkt Club Brugge wel in die richting. Mignolet halen is straf, nog knapper is dat Hans Vanaken al zo lang in Brugge speelt. Het kan niet anders dan dat er al grote bedragen voor hem zijn geboden, maar Vanaken wil zelf niet weg en voor Club hoeft het niet. Dat is het verschil met vroeger.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws