Hans Vanaken - Photonews
Hans Vanaken - Photonews
Foto: ©Photonews

Vormer en Vanaken vanavond op de bank?

Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat kapitein Ruud Vormer vanavond niet speelt tegen Manchester United. Ook Hans Vanaken krijgt mogelijk rust opgelegd, net als tegen Waasland-Beveren.

Krepin Diatta is er al zeker niet bij. Hij heeft last van de adductoren en zit zelfs niet in de selectie. “Voor enkele jongens is het qua fitheid kantje boord”, vertelt trainer Philip Clement aan Het Nieuwsblad. “Ik kijk naar het programma van de komende weken. We spelen vier keer in acht dagen tijd. Daarom ga ik roteren om iedereen door die vier wedstrijden te krijgen.”

Ruud Vormer zou volgens Het Nieuwsblad aan de kant blijven. Hij ontbrak door een schorsing van drie speeldagen al twee keer tegen PSG en ook op Galatasaray en toen overleefde blauwzwart ook.

Ook Hans Vanaken is twijfelachtig. De kans is groot dat hij net als tegen Waasland-Beveren op de bank begint. Zijn polsblessure blijft hem zorgen baren. Met 43 matchen op de teller is het voor hem een loodzwaar seizoen.

Clement is ook blij dat iedereen Club Brugge de nodige kansen geeft om door te stoten, maar wel al dat enthousiasme wel wat temperen. ” Maar het blijft wel Manchester United, hè. De club die in de Premier League als enige punten kon afnemen van Liverpool, won op het veld van Manchester City en maandag nog bij Chelsea. In de Europa League hielden ze in de poulefase vijf keer de nul. Ze pakten alleen twee goals in Astana, maar toen speelden ze niet met een B-ploeg, maar met een C-ploeg. Onze kwalificatiekansen zijn niet echt groot.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws