WAREGEM, BELGIUM - FEBRUARY 5 : Michael Krmencik forward of Club Brugge celebrates during the Belgian Croky Cup second leg semi-final match between SV Zulte Waregem and Club Brugge KV on February 05, 2020 in Waregem, Belgium, 5/02/2020 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
Foto: ©Photonews

Verheyen is streng voor Krmencik: “Hij laat geen verpletterende indruk na”

Michael Krmencik moet de nieuwe aanvalsleider van Club Brugge worden. De Tsjech heeft een eerste indruk nagelaten en de reacties zijn verdeeld. Clubicoon Gert Verheyen is alvast nog niet overtuigd.

Krmencik heeft zijn eerste minuten voor Club Brugge achter de rug. De Tsjech kwam over van Viktoria Plzen. “Voor een definitief oordeel is het nog te vroeg. Maar een verpletterende eerste indruk maakt hij niet. Het is geen speler die binnenkomt with a bang.”

Verheyen denkt dat Krmencik vooral een stormram zal zijn. “Ik ken de Tsjechische competitie onvoldoende, maar je verwacht toch dat een speler daar over duelkracht en fysieke paraatheid beschikt. Zo geweldig wordt daar wellicht niet gevoetbald.”

Duels & fysiek
Krmencik moet toch meer duels winnen, vindt Verheyen. “Voor een targetspits verliest hij te veel duels. Hij blijkt nog niet in staat zijn lichaam te gebruiken om ballen vast te houden. De tweede helft was het iets beter, maar na een uur gingen de kousen al naar beneden.”

“Hij zat kapot. Daar blijkt weer maar eens dat spelers die nieuw zijn in onze competitie zich mispakken aan wat hier fysiek wordt gevraagd. Maar als hij, zoals bij Plzen, straks een goal per twee wedstrijden maakt, dan moeten wij allemaal zwijgen.”

“Hij speelde niet goed, maar die 0-1 in Waregem kwam wel van hem. Dat was heel goed gekopt. Zonder de borst van Mechele ging die bal ook binnen. Als hij dat soort spits is…”, besluit Verheyen tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws