LIEGE, BELGIUM - FEBRUARY 12 : illustration picture of the scoreboard during the Jupiler Pro League match between Standard Liege and Club Brugge KV on February 12, 2020 in Liege, Belgium, 12/02/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
Foto: ©Photonews

Veldslag tussen Standard en Club Brugge kent geen winnaar

De inhaalwedstrijd tussen Standard Luik en Club Brugge stond woensdagavond op het programma. Op Sclessin werd het echter een veldslag en vielen er geen doelpunten: 0-0.

In de openingsfase zette Club Brugge veel druk. Na een paar hoekschoppen kopte Simon Deli voorlangs. Vervolgens claimde Standard een penalty nadat Oulare werd vastgehouden in de zestien. De VAR kwam niet tussenbeide. Veel kansen kwam er niet meer voor rust

De tweede helft werd wat bitsiger en scheidsrechter Visser moest een paar keer geel trekken. De thuisploeg kwam ook beter in de wedstrijd en was een paar keer gevaarlijk via een kopbal en een afstandsknal van Oulare. Uiteindelijk bleef de topper steken op een teleurstellende brilscore.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws