VAR in Europa League debuteert in Brugge

Foto: ©Blue Army

Het duel tussen Club Brugge en Manchester United wordt voorzien van VAR.  Het is één van de acht eerste matchen in de Europa League waarin de VAR beschikbaar is.

De Bulgaar Aleksei Kulbakov is de ref van dienst donderdag.  Hij wordt bijgestaan door zijn landgenoten Dmitry Zhuk, Aleh Maslianka (lijnrechters) en Dzianis Shcharbakou (vierde official). Het is de eerste keer dat de 40-jarige elite-ref een match van Club Brugge of Manchester United leidt.

Bovendien doet de VAR zijn intrede in de Europa League. De Italiaan Marco Guida en zijn landgenoot Michael Fabbri nemen die taak op zich.

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...