Hans Vanaken - Photonews
Hans Vanaken - Photonews
Foto: ©Photonews

Supportersfederatie Manchester schrijft bizarre open brief

De supportersfederatie van Manchester United heeft een pittige open brief geschreven aan de Brugse burgemeester. Daarin spreken ze van de “slechtste ontvangst in jaren voor een Europese verplaatsing”.

De supportersfederatie spreekt van een “betreurenswaardige behandeling door de lokale politie en stewards.”

Straffe taal. “Iedereen die onze veiligheid moest garanderen, zou beschaamd moeten zijn. Dit was de slechtste ervaring op een Europese verplaatsing in lange tijd, en onze vorige trip naar Brugge in 2015 was al een dieptepunt. Het is niet overdreven om te stellen dat veel fans op bepaalde momenten vreesden voor hun veiligheid.”

Tegelijkertijd stellen ze ook de Brugse fans gerust. “Zij zullen niet te maken krijgen met prikkeldraad, een waterkanon of onbekwame stewards en politie.” De supportersfederatie van Manchester United zal de UEFA op de hoogte brengen van hun ervaringen. 

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws