Foto: ©Blue Army

Storm Ciara zorgt voor kopzorgen Club Brugge: “Hadden het anders gepland”

Club Brugge kon extra rusten door de uitgestelde wedstrijd tegen Standard Luik, maar door de storm Ciara komt er wel weer een overvol programma aan voor Blauw-Zwart. Acht matchen in 33 dagen zorgt voor extra kopzorgen bij Philippe Clement en zijn manschappen.

Woensdag wordt de match tegen Standard ingehaald. Dan volgt aldus weer een drukke periode voor de leider van de Jupiler Pro League. ‘Bij Club Brugge was men zaterdag niet echt tevreden toen bleek dat de match op Sclessin van gisteren naar woensdag verschoven werd’, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Ook Manchester United wacht nog voor Club Brugge. Blauw-Zwart moet maar liefst acht keer aantreden in 33 dagen. Als Club doorstoot in de Europa League moet het zelfs elf keer spelen in 40 dagen. “We hadden het anders gepland, maar hier valt niets aan te doen”, klinkt het teleurstellend bij Club.

Er valt echter niets aan te doen, dat weet ook Club Brugge. “Overmacht is ­onmogelijk te ­voorzien. Doordat we op drie fronten ­actief zijn – dit in combinatie met onze competitieformat en een bekerfinale die voor de Play-Offs valt – wordt het alleen maar intenser.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws