Solskjaer wijst bizarre schuldige aan voor goal van Dennis

Foto: ©Blue Army

Ole Gunnar Solskjaer, de manager van Manchester United, wijst in de Britse krant The Sun een wel heel bijzondere schuldige aan voor de tegengoal die hij in Brugge moest incasseren.

De omstandigheden, in de wind en de regen, waren niet ideaal, maar dat was zo voor beide ploegen. Daar moeten ze zich bij Manchester niet achter wegsteken, al liet Solskjaer dat ook vallen.

Maar hij duidde nog een belangrijkere schuldige aan voor de tegengoal die Dennis scoorde: de wedstrijdbal!

“De omstandigheden waren verre van ideaal”, vertelt Solskjaer aan The Sun. “Het veld en de bal maakten het ons moeilijk. Het is moeilijk en totaal anders om ermee te spelen. Je moet er eens eentje nemen en het proberen. Ze zijn veel te licht.”

Solskjaer gaf wel toe dat de goal van Manchester er ook kwam door de ‘ambetante’ bal.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Home is where the heart is

Het voetbal ligt ondertussen al een hele tijd stil, en dat begint zwaar te wegen voor heel wat supporters. Ze missen de...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.

Hoe Philippe Clement werkt tijdens de lockdown

Philippe Clement nam zondagavond de tijd om te antwoorden op vragen van de fans. Ook voor Clement is de...