Simon Mignolet - Photonews
Simon Mignolet - Photonews
Foto: ©Peter De Voecht / Photonews

Simon Mignolet: “Tegen Manchester spelen we een andere match”

Simon Mignolet hield geen clean sheet over aan de match tegen Waasland-Beveren, maar dat deerde de goalie niet. De drie punten pakken was het belangrijkste en daar slaagde blauwzwart in dankzij Mats Rits.

“Ik was dolblij toen Mats alsnog scoorde”, vertelde Mignolet na afloop van de partij. “Want iedereen beseft heel goed dat het verre van goed was. Geen degelijk spel, geen kansen en dat is natuurlijk spijtig. Iedereen weet dat er dergelijke wedstrijden in een seizoen komen. Maar we hebben gelukkig twee punten extra gewonnen.”

“Dit zijn voor een doelman de moeilijkste wedstrijden. “Je weet dat je heel weinig werk zult krijgen, maar toch kon ik niks doen aan hun tegengoal. Erg, maar niks aan te doen. Ik ben dan ook heel blij dat we de drie punten pakten.”

“En noteer maar dat het donderdag een heel ander soort wedstrijd zal worden tegen Manchester. We zullen op een andere manier kunnen voetballen en dat zal heel goed zijn voor de spelersgroep. We zijn niet eens de favoriet, maar zullen ook niet tegen een blok moeten voetballen. Een goed resultaat behalen en dan is de trein weer vertrokken.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws