Philippe Clement - Photonews
Philippe Clement - Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

Ontevreden Philippe Clement bedankt supporters voor zege

Philippe Clement was na de match tegen Waasland-Beveren niet te spreken over de prestatie van zijn spelers. “Ik ben teleurgesteld in wat de spelers gebracht hebben”, vertelde Clement na afloop van de partij. “Een aantal jongens heeft geen goede beurt gemaakt, al was het uiteindelijk wel een verdiende overwinning.”

“Voor mij was de twaalfde man vandaag veruit onze beste speler. De supporters hebben de ploeg over de streep getrokken. Ze zijn steeds de ploeg blijven steunen en dat heeft uiteindelijk twee punten extra opgeleverd. Die kunnen op het einde van de rit heel belangrijk zijn.”

Clement had zijn ploeg flink dooreengeschud, vooral met het oog op het duel tegen Manchester United op donderdag, maar ook op het verdere verloop van de competitie. “Na de competitie volgen nog tien finales. Het is belangrijk dat je daarvoor klaar bent, net als voor de bekerfinale. En dus moet je roteren, je hebt geen andere keuze. Je moet niet met 11 spelers klaar zijn, maar wel met 20 of 25.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws