Foto: ©Blue Army

Marc Degryse gelooft in de kwalificatie van Club Brugge

Club Brugge maakt zeker een kans om door te stoten naar de achtste finales van de Europa League. Het moet dan wel voorbij Manchester United. Marc Degryse zegt in Het Laatste Nieuws dat blauwzwart op een uitgelezen moment de Engelsen treft.

“Het mooie is: de ambitie wordt uitgesproken. Club hoopt ver door te stoten in de Europa League. Liefst zelfs tot de halve finales. Da’s mooi, maar de weg is nog lang. We zitten pas in de zestiende finales. Máár: als het Man United kán uitschakelen, dan is het nú. Er zijn mogelijkheden. Zeker en vast. Ik geef dit Club vier of vijf kansen op tien om Manchester United te elimineren. Met de snelheid die jongens als Dennis en Diatta hebben, kan het hun verdediging pijn doen. Deze wedstrijden moeten Club inspiratie geven.”

“Het komt erop neer om donderdag een tegendoelpunt te vermijden. Want in het ‘Theatre of Dreams’ wordt het niet evident om het verschil te maken. De uitslagen in de groepsfase van de Europa League bewijzen dat. Van de zes wedstrijden hield Man United vijf keer de nul. Alleen in Astana – waar het met een jeugdelftal naartoe trok, wegens de vermoeiende reis – slikte het zijn enige twee tegendoelpunten. En oké, van Partizan Belgrado, Astana en AZ kan je zeggen dat ze niet het niveau van Club halen, maar AZ is nu ook geen slechte ploeg, hé. Die kunnen een tegenstander pijn doen. Dus: wil Club doorgaan, dan moet het thuis een voorsprong zien te bemachtigen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws