Manchester totaal niet bezig met duel tegen Club Brugge

Clinton Mata - Photonews
Foto: ©Photonews

Voor Manchester United is het dubbel duel tegen Club Brugge maar een voetnoot in het seizoen 2019-2020. Er wordt in Engeland nauwelijks aandacht besteed aan de Europa League.

Terwijl hier in België de aandacht voor de wedstrijd van donderdagavond met het uur groter wordt, is het over het Kanaal muisstil over de match tussen blauwzwart en Manchester United.

De club zelf vermeldt nog altijd niks over de wedstrijd op hun website. Ook in de Britse kranten wordt daags voor de wedstrijd niks over het duel gerept. Ook bij de fanclubs leeft de wedstrijd totaal niet.

Ook na de overwinning van maandagavond, met 0-2 op bezoek bij Chelsea, werd in de interviews niet gesproken over het duel van drie dagen later.

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Extra vroege en late matchen: dit zijn de plannen van Eleven Sports

Nu Antwerp de mediadeal als laatste goedkeurde, kan Eleven Sports aan volgend seizoen beginnen. Een opmerkelijke wijziging zijn de wedstrijduren.

Blijft Club Brugge dit jaar met lege handen achter?

Club Brugge was bezig aan een uitmuntend seizoen. Niets leek blauwzwart nog in de weg te liggen om de dubbel te pakken....

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...

“Ruud Vormer is een echte huisman geworden”

Roos America, de vrouw van Ruud Vormer, schrijft op geregelde tijdstippen een stukje voor Het Laatste Nieuws over haar ervaringen als arts...