Clinton Mata - Photonews
Foto: ©Photonews

Maakte Mata een foute keuze? “Anders ging hij als Rode Duivel naar het EK”

Clinton Mata is weer aan een sterk seizoen bezig bij Club Brugge. Ex-coach Felice Mazzu en landgenoot Joao Lukoki laten zich uit over de Angolese rechtsachter.

Mazzu zette Mata bij Sporting Charleroi op de rechtsback. “Dat was in een wedstrijd tegen Club Brugge”, zegt Mazzu aan Het Nieuwsblad. “In het slot van die match knalde hij nog tegen de lat. We haalden hem als rechterflank, maar zagen potentieel als rechtsachter.”

Volgens Mazzu maakte Mata de foute keuze om toen een interland voor Angola te spelen. ”Hij is heel intelligent en welopgevoed en heeft de drang om vooruit te gaan. De enige fout die hij maakte, is dat hij ooit een officiële interland voor Angola speelde. Anders ging hij als Rode Duivel naar het EK.”

“Als je vandaag met Clinton spreekt, heeft hij geen spijt van die keuze”, gaat landgenoot Lukoki verder “Op het moment dat hij die wedstrijd speelde, had hij geen enkel uitzicht op de nationale ploeg. Toen Angola belde, was dat een kans die hij met beide handen greep.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws