Michael Krmencik - Photonews
Michael Krmencik - Photonews
Foto: ©Michael Krmencik/Photonews

“Krmencik is plan B tegen Manchester”

Na drie opeenvolgende wedstrijden in de basis dreigt ­Michael Krmencik tegen Manchester United op de bank te beginnen, aldus Het Nieuwsblad. En misschien is dat wel zijn plaats, want de Tsjech werd gehaald omdat Club Brugge in de Europese wedstrijden een plan B miste. Als plan A viel hij tegen Waasland-Beveren door de mand.

Hans Vanaken, Simon Deli en Eder Balanta hoeven zich geen ­zorgen te maken. Zij werden vorige zaterdag tegen Waasland-Beveren gespaard en nemen opnieuw hun plaats in. Ook Simon Mignolet, Clinton Mata en Ruud Vormer zijn niet weg te denken uit de basiself. Brandon Mechele en Eduard Sobol verdienen hun plek op basis van de jongste maanden.

Blijven over: de drie meest aanvallende posities. Als Krépin Diatta en Emmanuel Dennis de volgende ­dagen hun niveau halen op training, staan ze vermoedelijk in de ploeg. Zeker Europees kan Club hun snelheid en acties niet missen. Alleen is de vraag met wie ze op dit moment het meest complementair zijn. Het is een vraagstuk waarover trainer ­Philippe Clement knopen moet doorhakken.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws