Gert Verheyen - Photonews
Foto: ©Photonews

Gert Verheyen is hard voor spitsen van Club Brugge

Gert Verheyen is in Het Nieuwsblad bijzonder hard voor de Club-aanvallers. Hij liet het woord ‘vastgeroest’ vallen.

“De wind en de defensieve aanpak van Waasland-Beveren maakten het moeilijk voor Club Brugge”, schrijft Verheyen in zijn column voor Het Nieuwsblad. “Desondanks kan je er niet omheen dat het Club ontbrak aan vernuft en finesse om zo’n laag blok uit verband te spelen. En de snelle combinaties ontbraken én de individuele acties.”

“Zo brengt Krmencik te weinig aan de bal. Kaatsen in de kleine ruimte kan helpen, maar dat zit er voor hem niet in. Ook is hij te statisch, te veel geparkeerd tussen de twee centrale verdedigers.”

“Bij Diatta is het ook al een tijdje wachten op nog eens een exploot. Het wordt zeer voorspelbaar zoals hij tegenwoordig speelt. Diatta raakt met moeite nog voorbij zijn man en lijkt wel getrouwd met de zijlijn, zoals hij te vaak aan de kant wacht om de bal te krijgen. Eens aan de bal is het veelal naar binnen snijden en uithalen met zijn linker. Verder brengt hij niet veel meer.”

“De spelers van Club lijken wel vastgeroest in hun posities, terwijl diepgang en tegengestelde bewegingen net hun kracht bleek. Daardoor zijn er minder kansen en ook minder doelpunten. Geen enkele van de spitsen heeft al gescoord in 2020, op De Ketelaere in de beker na.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws