Foto: ©Blue Army

Georges Leekens ziet Club Brugge winnen van Manchester

Georges Leekens pakte met blauwzwart vijf titels en een beker. Hij vertelt aan Het Laatste Nieuws dat hij vanavond een zege van Club Brugge verwacht.

“Club zal wel winnen. United is namelijk niet meer wat het is geweest. Ik heb hun match tegen Chelsea gevolgd. Ze hebben wel gewonnen, maar dat was echt geen goede match. United was ook helemaal niet dominant.”

“Brugge zal zich vanavond ook willen bewijzen, op nationaal niveau hebben ze al bewezen dat ze de beste zijn. Nu moeten ze ook tonen dat ze er op Europees niveau staan – alle spelers kijken er naar uit. Het komt ook goed uit dat United enkele belangrijke spelers mist. Club maakt zo echt wel kans. Ik verwacht dan ook dat het 2-1 wordt. Ze moeten proberen een tegendoelpunt te vermijden, met oog op de terugwedstrijd. Een 1-0 of 2-0 zou dus beter zijn, maar dat wordt moeilijk. Het publiek zal wel helemaal achter de ploeg staan, dat is ook een belangrijke factor.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws