Simon Mignolet - Photonews
Simon Mignolet - Photonews
Foto: ©Peter De Voecht / Photonews

Druk programma schrikt Mignolet niet af: “Club Brugge kijkt er naar uit”

Club Brugge kent een drukke periode door de inhaalwedstrijd tegen Standard Luik vanavond. Simon Mignolet deinst alvast niet terug en laat zich tegenover Sporza uit over het programma van Blauw-Zwart.

Komende 18 dagen speelt Club Brugge zes wedstrijden. “Voor ons is dat niet echt een aanpassing. We zijn het met de Champions League gewoon om twee matchen per week te spelen. Dat is dus de normale gang van zaken.”

“We hebben ook een fitte kern, wat vrij uitzonderlijk is met al die wedstrijden die we al gespeeld hebben”, gaat Mignolet verder. “De trainer kan dus op tijd en stond roteren en spelers rust geven waar nodig.”

“We zijn nog op 3 fronten actief en dat is iets waar je als voetballer naar streeft. Je wil dus zoveel mogelijk spelen. Wij kijken dan ook eerder uit naar die drukke periode dan dat we er tegenop zien.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws