Foto: ©Blue Army

‘Diagne en Galatasaray eisen 15 miljoen euro, Club Brugge niet onder de indruk’

Diagne dreigt samen met Galatasaray Club Brugge aan te klagen voor 15 miljoen euro schadeclaim, maar Het Laatste Nieuws meldt dat Blauw-Zwart zich geen zorgen maakt.

‘Blauw-zwart is alvast niet onder de indruk van het dreigement van Galatasaray en wijst naar de speler in kwestie. Die was immers vrijgesteld tot 31 januari om een andere ploeg te zoeken, maar de afgelopen week diende Diagne zich niet aan in Brugge’, klinkt het.

Blauw-Zwart ziet dat Diagne nu in Istanbul verblijft. ‘Club Brugge is ook verbaasd, want ze hadden tot voor kort elke dag contact met Galatasaray over een potentiële transfer van de spits.’ De soap over de veelbesproken aanvaller lijkt nog lang niet gedaan en wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws