Foto: ©Blue Army

Dennis is duidelijk na Man Utd: “Penalty en doelman moest rood krijgen”

Club Brugge speelde 1-1 gelijk tegen Manchester United. Emmanuel Dennis kwam op het scorebord, maar vond ook dat hij een penalty moest krijgen. Tegenover Het Nieuwsblad doet de aanvaller zijn boekje open.

“Ik ga er elke match voor, of dat nu tegen Manchester is of tegen een Belgische ploeg”, begint Dennis. “Mijn doelpunt was knap, ja. In een flits zag ik Romero veel te ver uit zijn doel staan en daarna raak ik de bal goed. Maar over het resultaat kan ik niet tevreden zijn.”

Dennis vindt dat Club Brugge benadeeld werd. “Na twee minuten moest Romero al rood krijgen na een tackle met twee voeten vooruit op mij. Kijk naar mijn been (trekt broekspijp op en toont bloeduitstorting, red.): dit komt er niet zomaar.”

De aanvaller van Club Brugge geeft echter nog niet op. “Als we dan een penalty krijgen, wordt het een compleet andere match. Maar we gaan naar Old Trafford om ons te kwalificeren. Waarom niet? In voetbal is alles mogelijk.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws