Maxim De Cuyper - Photonews
Foto: ©Photonews

De Cuyper maakte profdebuut tegen Manchester United

Maxim De Cuyper maakte zijn profdebuut tegen Manchester United. Het is wat anders dan debuteren tegen Cercle Brugge of Waasland-Beveren.

“Het is uitzonderlijk dat ik tegen United mijn debuut mag vieren”, vertelde de 19-jarige Maxim De Cuyper aan Sporza. “Wanneer ik wist dat ik ging spelen? Twee dagen geleden vertelde de coach mij dat ik me moest klaar houden. Vandaag was er dan die honderd procent zekerheid. Dat was top. Ik voelde vlak voor de match wel wat spanning, maar in de dagen daarvoor ging het wel.”

“Dit was hetzelfde als bij de beloften, alleen waren er hier meer mensen. Maar zowel bij de aanvallende als de verdedigende acties probeer ik altijd mijn best te doen. Ik deed dus wat ik altijd doe.”

Het vertrouwen van Clement was gigantisch groot. “Hij vertelde mij: ‘alles wat je goed doet, is in jouw voordeel. Alles wat je slecht doet, pak ik op mij’. Dat is enorm positief als je zoiets te horen krijgt. Dan krijg je die extra boost.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws