Mats Rits scoort twee keer tegen Waasland-Beveren - Photonews
Foto: ©Photonews

Club in de rats? Dan is er Mats.

Blauwzwart had het zaterdagavond niet gemakkelijk tegen Waasland-Beveren, maar in nood kent men zijn vrienden. Mats Rits trok Club Brugge over de streep. Het was de vijfde keer in zijn carrière dat hij twee doelpunten scoorde.

Middenvelders die Club redden, het gebeurt wel vaker. De timing van de doelpunten van Rits was ideaal. Net voor de rust en op het moment dat iedereen dacht dat de match op een gelijkspel zou uitdraaien.

“Ik ben klaar om mijn ding te doen wanneer dat verwacht wordt”, reageerde de dubbele doelpuntenmaker bij Het Laatste Nieuws. “Als daar dan goals bijkomen, is dat mooi meegenomen. Maar die goals zullen het verschil niet maken voor mijn speelkansen. Daar wordt een defensieve middenvelder niet op afgerekend. Iets waar ik professioneel mee moet omgaan en dat doe ik ook.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws