Foto: ©Blue Army

Club Brugge organiseert fantastische afsluiter voor seizoen

Neen, het gaat nog niet om het titelfeest, daarop is het nog even wachten. Op 7 maart, bij de derby tegen Cercle Brugge, wordt opnieuw het #ThanksFans georganiseerd.

De traditie wordt voorgezet! Onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie staat in het teken van de beste supporters van het land. Op 7 maart, bij de stadsderby, organiseert Club voor de zesde keer #ThanksFans.

Parking Noord 1 wordt net als de voorbije seizoenen omgetoverd tot een groot festivalterrein. Vanaf 16u45 heten we onze beste twaalfde man (ook zij die geen ticket hebben voor de wedstrijd) welkom om iets te drinken en te genieten van DJ Franky Kloeck en Dorothee Vegas & Like Maarten (Q-Music). 

Jupiler, Pepsi en Club trakteren ook met een Happy Hour! Deze is geldig op het festivalterrein op bier en frisdranken tussen 17u30 en 18u30. Bovendien verwennen we onze fans met een eenmalige stockverkoop. Top items van Macron uit de huidige en oude collectie worden in de shop verkocht aan dumping prijzen tot -70%. De actie loopt tot aan de start van de wedstrijd. 

Het #ThanksFans Festival is gratis voor iedereen.

Foto (C) Club Brugge

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws