Philippe Clement
Philippe Clement
Foto: ©Blue Army

Club Brugge maakt selectie bekend voor Waasland-Beveren

Philippe Clement heeft de selectie van Club Brugge bekendgemaakt voor het treffen met laagvlieger Waasland-Beveren.

De meest scorende ploeg in de Jupiler Pro League ontvangt de minst scorende ploeg. Er bestaat dan ook geen twijfel dat Club Brugge de grote favoriet is. Clement kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken.

Met Krmencik, Diatta, Okereke, Schrijvers, Tau, Dennis en Openda heeft Clement veel opties voorin. Ook De Ketelaere wordt vaak als aanvaller gebruikt. De oefenmeester van Blauw-Zwart zal aldus knopen moeten doorhakken.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws