Foto: ©Blue Army

Club Brugge laat Vossen niet in halve finale van de beker spelen

Jelle Vossen maakt de overstap van Club Brugge naar Zulte Waregem. De aanvaller mag echter niet spelen in de halve finale van de Croky Cup tegen zijn voormalige werkgever.

“Ik wil heel graag naar die bekerfinale in de Heizel. Het zal speciaal zijn om tegen Club te spelen in de halve finale. Er is voldoende kwaliteit aanwezig om iets moois te realiseren”, liet Vossen nog weten bij zijn presentatie.

Maar de aanvaller mag aldus niet spelen, dat heeft Club Brugge in de deal opgenomen.” De modaliteiten zijn bepaald volgens het contract, meer zeg ik niet”, liet Francky Dury aan Het Belang van Limburg weten.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws