Foto: ©Blue Army

‘Club Brugge houdt hart vast, race tegen de klok voor Vormer en Dennis’

Club Brugge hoopt Ruud Vormer en Emmanuel Dennis te recupereren voor de bekerfinale tegen Antwerp op 22 maart. Het Laatste Nieuws meldt echter dat Dennis al zeker zes weken out is en ook Vormer wordt kantje boordje.

Dennis viel uit tegen Sporting Charleroi en liep daarbij een scheur in de aanhechten net boven zijn enkel op. ‘Dennis staat bij­gevolg maar liefst zes weken aan de kant. Met andere woorden: daar gaat zijn bekerfinale tegen Antwerp en normaal zelfs de start van Play-Off 1’, klinkt het.

Ook Vormer liep een scheurtje op, net boven de knie. De aanvoerder zou zo’n vier tot zes weken out zijn. “De bekerfinale halen wordt ‘nen helen nipten’ voor Ruud”, liet coach Philippe Clement voor de match tegen Manchester United al weten. “Meer kans van niet dan wel.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws