‘Club Brugge houdt hart vast, race tegen de klok voor Vormer en Dennis’

Foto: ©Blue Army

Club Brugge hoopt Ruud Vormer en Emmanuel Dennis te recupereren voor de bekerfinale tegen Antwerp op 22 maart. Het Laatste Nieuws meldt echter dat Dennis al zeker zes weken out is en ook Vormer wordt kantje boordje.

Dennis viel uit tegen Sporting Charleroi en liep daarbij een scheur in de aanhechten net boven zijn enkel op. ‘Dennis staat bij­gevolg maar liefst zes weken aan de kant. Met andere woorden: daar gaat zijn bekerfinale tegen Antwerp en normaal zelfs de start van Play-Off 1’, klinkt het.

Ook Vormer liep een scheurtje op, net boven de knie. De aanvoerder zou zo’n vier tot zes weken out zijn. “De bekerfinale halen wordt ‘nen helen nipten’ voor Ruud”, liet coach Philippe Clement voor de match tegen Manchester United al weten. “Meer kans van niet dan wel.”

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Hoe Philippe Clement werkt tijdens de lockdown

Philippe Clement nam zondagavond de tijd om te antwoorden op vragen van de fans. Ook voor Clement is de...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Ex-voorzitter Racing Genk doet bizarre uitspraak over titelstrijd

Oud-voorzitter Jos Vaesen liet in Het Nieuwsblad een nogal bizarre gedachte over de kampioen van de Jupiler Pro League dit seizoen horen.

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...