Philippe Clement
Philippe Clement
Foto: ©Blue Army

Clement vreest Standard: “De omstandigheden zullen heel specifiek zijn”

Voor Club Brugge staat er weer een nieuwe topper voor de deur. Standard Luik is de tegenstander en Philippe Clement laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de wedstrijd.

Club Brugge moet het zonder David Okereke (geblesseerd) en Emmanuel Dennis doen (geschorst). “De match op Standard is inderdaad een nieuwe topmatch. Wedstrijd nummer zeven op 22 dagen. En het waren allemaal zware – nooit was het tegen een Club van een minder niveau.”

Clement is al tevreden met een punt. “We hebben bovendien weinig recuperatietijd. Zondag gaan we voor de zege, maar misschien moeten we achteraf blij zijn met een punt. De omstandigheden zullen heel specifiek zijn, onder anderen door het stormweer.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws