Simon Deli - Photonews
Foto: ©Vincent Kalut/Photo News

Clement neemt standpunt in na rode kaart van Deli

Club Brugge ging met zware 5-0-cijfers onderuit in de terugwedstrijd van de zestiende finale van de Europa League op bezoek bij Manchester United.

Trainer Philippe Clement zalfde de grove fout van Simon Deli. “Hij vertelde ons dat hij niet met opzet deed”, vertelt
Philippe Clement in Het Laatste Nieuws. “Hij verontschuldigde zich voor zijn actie en voor mij is het vergeven. Hij speelt een goed seizoen en geeft ons veel kracht achteraan. Fouten kunnen gebeuren in het voetbal. Vorige week hadden we die ook met onze inworp. Alleen maakt rood en geel een groot verschil in de wedstrijd. Want het doodde de match.”

“We hadden een penalty kunnen krijgen voor een fout op Okereke”, zei Clement nog. “En ook in de heenwedstrijd had Romero rood moeten krijgen voor een tackle op Dennis en hadden wij een ­penalty verdiend. Ik zei voor de ontmoeting dat wij top moesten zijn en alle omstandigheden moesten meezitten. Dat was helaas niet het geval.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws