Foto: ©Blue Army

Clement kijkt uit naar bekerfinale: “We weten dat Bölöni graag in de underdogrol kruipt”

Club Brugge neemt het in de bekerfinale op tegen Royal Antwerp Football Club. Antwerp-coach Laszlo Bölöni duidde Blauw-Zwart al als duidelijke favoriet aan. Philippe Clement reageerde op een persconferentie.

Clement kijkt uit naar de finale tegen Antwerp. “Elke finale is een uniek gegeven. Tegen wie je ook speelt, het blijft altijd een fantastische wedstrijd. We weten dat Bölöni graag in de underdog rol kruipt. Onze betrachting is om elke wedstrijd te winnen, om altijd initiatief te nemen.”

“We hebben in het begin van het seizoen moeilijke doelen gesteld. We willen kampioen spelen, we willen de beker winnen. Nu zijn we dicht bij dat laatste doel, maar ook nog heel ver weg. We leggen onze lat altijd hoog!”, spreekt Clement duidelijke taal.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws