Krepin Diatta - Photonews
Krepin Diatta - Photonews
Foto: ©Photonews

Clement: “Ik beslis niet of Diatta speelt”

Speelt Krepin Diatta vanavond tegen Manchester? Hij miste de heenwedstrijd en met alle afwezigen meegerekend is hem laten spelen haast de enige oplossing. Al is de vraag of hij daar lichamelijk klaar voor is…

Wil Club Brugge vanavond doorstoten naar de achtste finale van de Europa League, dat moet het kunnen flitsen. Met Dennis er niet bij wordt dat moeilijk.

En dan ligt de hoop uiteraard bij Diatta, al is het maar zeer de vraag of hij op dit niveau kan acteren. Diatta speelde niet op Jan Breydel tegen Manchester en ook tegen Charleroi bleef hij aan de kant met een blessure aan de adductoren.

Philippe Clement is duidelijk en beslist zelf niet of hij speelt. “Diatta is heel belangrijk voor ons dit seizoen en heeft een heel specifieke rol in de ploeg. Maar hij komt net terug uit blessure. Niet ik, maar de medische staf zal beslissen hoeveel hij speelt. Daar ben ik heel strikt in.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws