Philippe Clement - Photonews
Philippe Clement - Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

Clement blikt vooruit naar duel tegen Manchester

Daags voor de terugmatch in de zestiende finale van de Europa League in Manchester blikt trainer Philippe Clement vooruit naar dit duel.

“Het wordt nog een grotere uitdaging dan we dachten door de afwezigheid van Vormer, Balanta, Dennis” vertelde Philippe Clement op de persconferentie. “Of Diatta klaar is voor de match, is nog af te wachten. Die beslissing nemen we morgen. Voor de heenmatch zei ik dat we een mirakel nodig hadden om ons te kunnen kwalificeren voor de volgende ronde. Nu hebben we méér nodig dan dat.”

“We staan hier met een jonge ploeg met minder ervaring, maar dit wordt wel leerrijk. Mijn team zal ervaring kunnen opdoen. Dat is van goudwaarde voor de jonge gasten. Zoals De Ketelaere zijn debuut maakte in de Champions League tegen PSG en De Cuyper zijn eerste match speelde tegen Man United. Het worden andere omstandigheden in het ‘Theatre of Dreams’. Maar laat ons maar dromen. We gaan alles geven.” 

“We hebben niets te verliezen, en dat gebeurt niet vaak. In België willen én moeten we alles winnen. We voelen altijd druk, maar nu niet. Voor Man United is het wél van moeten.” 

“Wij moeten op topniveau presteren en United moet een mindere dag hebben. Zij hebben meer kwaliteit, meer budget. Dat is de realiteit. Wij zullen dan weer een groter hart en topmentaliteit moeten tonen. Alleen met organisatie en inzet kunnen we slagen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws