Foto: ©Blue Army

Blauwzwart heeft vanavond een opvallende supporter

Met twee op twaalf doet Royal Antwerp FC het momenteel niet goed in de Jupiler Pro League, maar toch zitten ze heel dicht bij Play-Off 1. Trainer Laszlo Bölöni supportert vanavond wel voor Club Brugge.

“En dat doe ik niet eens omdat Club bij een kwalificatie drie dagen voor de bekerfinale opnieuw aan de bak moet in Europa”, vertelt Bölöni aan Het Laatste Nieuws. “Een Brugse zege zou gewoon goed zijn voor het Belgisch voetbal. Al staan ze wel voor een hele zware klus. Manchester United is Lokeren niet, hé. De Engelsen zijn favoriet, maar onmogelijk is het nu ook weer niet.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws