Foto: ©Blue Army

Bekerfinale Club Brugge-Antwerp zorgt voor kopzorgen: “Niet haalbaar”

Rivalen Club Brugge en Royal Antwerp Football Club nemen het tegen elkaar op in de bekerfinale. Naar aanloop van de clash zit de politie en ordehandhaving nu al met de handen in het haar.

‘De autoriteiten moeten over ongeveer elk detail van de bekerfinale nog vergaderen’, meldt Het Laatste Nieuws. ‘Zelfs de exacte datum – wordt het 21 of toch maar 22 maart? – ligt nog niet vast. De Brusselse ordediensten krabben zich in de haren, want iedereen beseft: rellen zijn allesbehalve uitgesloten.’

De rivaliteit zorgt voor kopzorgen bij de politie. Een optie om confrontaties te vermijden is alle supporters verplichten om met fanbussen te reizen. Ik denk alleen niet dat het haalbaar is”, vertelt Luc De Ridder van de supportersvereniging van Club Brugge.

“Waar ga je zoveel bussen vinden? Alleen al voor de 18.000 Club-supporters heb je 360 bussen nodig. Laten we vooral niet overdrijven: bij de fanclub zitten enkel verstandige mensen. Wij hopen allemaal op een serene wedstrijd en dat de beste mag winnen”, aldus De Ridder.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws