Foto: ©Blue Army

Aanwinst Krmencik onder de indruk: “Zoals Liverpool, City en andere eliteploegen”

Club Brugge heeft Michael Krmencik van Viktoria Plzen aangetrokken. De aanvaller sprak tegenover Daily Sport over zijn nieuwe club.

Krmencik is onder de indruk. “In één woord: geweldig. Het trainingcentrum is op alles voorzien – wellness, eetkamer, biljart, trainingsruimtes… Ik durf te zeggen dat dit op het niveau is van echte topclubs zoals Liverpool, Manchester City en andere eliteploegen. Het is duidelijk dat Club op de goede weg is.”

De aanvaller is klaar om successen te boeken met Blauw-Zwart. “Nu is het aan de spelers om succesvol te zijn. Het is een nieuwe ervaring voor mij, maar ik ben er niet bang voor. Ik ben op een ideale leeftijd, ik heb al iets gepresteerd voor mijn club en de nationale ploeg. Ik ben er klaar voor”, citeert Het Nieuwsblad.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws