Foto: ©Blue Army

Vormer is fan van Zulte Waregem-spits: “Die kan bij ons wel mee”

Club Brugge neemt het vanavond op in de halve finale van de Croky Cup tegen Zulte Waregem. Ruud Vormer en Davy De Fauw zaten samen voor een dubbelinterview met Het Nieuwsblad.

Vormer ziet een sterk Zulte Waregem. “Nu hebben jullie toch een goed elftal? Met Olli (Deschacht, nvdr.) erbij, die middenvelder van Charleroi, Marcq. En de keeper (Sammy Bossut, red.) doet altijd zijn ding…”, vertelt de Nederlander.

Vormer kijkt vooral naar aanvaller Larin van Essevee. “Van die spits ben ik wel fan, Larin. Die zou volgens mij bij ons wel mee kunnen. Al moet hij misschien nog iets meer afwerker worden”, aldus de aanvoerder van Club Brugge.

De Fauw ziet zelf ook dat de selectie sterker is. “We hebben het twee seizoenen wat lastig gehad, maar dat had met kwaliteit te maken. Nu hebben we wat ik noem meer voetbalverstand. Ach, het wordt gewoon leuk om te voetballen tegen elkaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws